Peugeot 3008

1.2 PureTech 130pk S&S GT-Line Navigatie
  • KELYESS
  • Cruise & Climate control
  • Achteruitrijcamera
  • Parkeersensoren
  • Bluetooth
  • LM-velgen 19inch
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 62.568 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
TR-160-Z
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurBLANC NACRE (wit parelmoer)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)445 X 184 X 162
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Met een auto als deze Peugeot 3008 komt u absoluut goed voor de dag. Deze dealeronderhouden auto uit 2018 heeft 62568 kilometer gereden. De aandrijving van deze Peugeot wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium pedalen, donker getint glas achter, zwarte hemelbekleding, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, speciale metallic lak, elektrisch bediende ramen met one touch functie en inklembeveiliging, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Met DAB-radio heeft u onderweg veel keuze in zenders en genres. Uw oren worden verwend met het perfecte Audio-installatiesysteem met touchscreen. De auto is ook uitgevoerd met climate control links en rechts gescheiden. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Peugeot zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren achter. De cruise control betekent gemak, comfort en zuinig rijden. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Bij afslaan en inhalen waarschuwt de actieve dodehoekdetectie meteen als er gevaar is vanwege voertuigen buiten uw zichtveld. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Peugeot in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
1/3 - 2/3 neerklapbare achterbank (Magic Flat) met middenarmsteun en skiluik
2 leeslampjes achter
6 Airbags (bestuurder/passagier voor, zij-airbags voor en window-airbags)
12V aansluiting (in de middensoncole, op de achterzijde van de middenconsole en in de bagageruimte)
19'' lichtmetalen velgen 'Washington'
220V aansluiting
Aansluiting USB
Achterbumper met verchroomde sierlijst
Achterruitenwisser, wordt geactiveerd bij inschakelen van de achteruitversnelling
Achteruitrijcamera
Active Lane Departure Warning
Active Safety Brake
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap