Peugeot 308

1.2 Puretech 130pk Allure Pack Business Navigatie
  • Cruise & Climate control
  • AGR-bestuurdersstoel
  • Achteruitrijcamera
  • KEYLESS
  • P-hulp
  • LMV 17''
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 4.500 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
P-622-HR
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurVERT OLIVINE (groen metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)437 X 185 X 200
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Hij is dynamisch en comfortabel tegelijk, deze Peugeot 308, en combineert dat met een stijlvol design. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. In de guurste maanden is de meegeleverde stoelverwarming een absolute weldaad! Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook donker getint glas achter, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, elektrisch bedienbare ramen achter met anti-klembeveiliging, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Nooit meer boem-is-ho, De parkeerhulp met achteruitrijcamera brengt alles perfect in beeld. En dan vergeten we haast nog het kwaliteits-%audiosysteem% en het actuele navigatiesysteem. Telefoon onderweg aan de lader? Daar komt geen kabeltje aan te pas, want deze Peugeot 308 is voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook climate control links en rechts gescheiden. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Peugeot heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren voor en achter. Maximumsnelheid? Even de cruise control instellen en u blijft perfect binnen de marges. De Peugeot is standaard voorzien van: multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, elektronische parkeerrem, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Deze Peugeot is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan uw kans en plan direct online een proefrit.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
1 USB-C aansluiting achterin voor data
1 USB-C aansluiting achterin voor opladen
2 USB-aansluitingen voorin
17" lichtmetalen velgen 'HALONG'
Aansluiting USB
ABS met elektronische remkrachtverdeling en noodremassistentie
Achterbumper met onderafwerking glanzend zwart en verchroomde sierstukken
Adaptieve front-airbags (passagiersairbag uitschakelbaar), zij-airbags voor, window-airbags voor en achter
AGR-bestuurdersstoel
Airco
Airconditioning met uitstroomopeningen voor de achterpassagiers
Automatisch dimmende binnenspiegel
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap