Citroën C3 Aircross

1.2 PureTech 110pk S&S Origins Navigatie
  • Trekhaak
  • Achteruitrijcamera
  • Cruise & Climate control
  • Parkeersensoren voor&achter
  • Bluetooth
  • LMvelg
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 60.346 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
R-257-JB
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurNATURAL WHITE (wit metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)416 X 177 X 163
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, zwarte dakrails, stoffen bekleding, elektrisch bediende ramen voor en achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Al uw favoriete radiozenders letterlijk onder handbereik: dat kan met audiobediening op het stuur. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Gedoe met kabels en stekkers in de sigarettenaansteker is voorbij. De aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons zorgt voor wireless recharging van uw smartphone. Bluetooth met audiostreaming speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Koppel uw usb-stick of digitale muziekspeler aan de auto via de usb-aansluiting. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De parkeerhulp met achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. De voordelen van de aanwezige cruise control hoeven we niet uit te leggen. Een mooie, constante snelheid - niet te snel, niet te langzaam. Precies goed. Ook in hoogte verstelbaar stuur, boordcomputer, 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder zijn aan boord.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Dreigt u onbedoeld buiten de rijstrook te gaan, dan waarschuwt de lane assist.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
'ORIGINS' badge op voordeuren en achterklep
2 ISOFIX aansluitingen op buitenste zitplaatsen 2e zitrij
6 airbags (bestuurders-, passagiers-, gordijn- en zijairbags)
12 volt aansluiting 2e zitrij
12 Volt aansluiting in middenconsole
16'' lichtmetalen wielen 'MATRIX BLACK'
Aansluiting USB
ABS
Achterlichten met '3D' effect
Afneembare trekhaak
Airco
Ambiance standaard met bekleding ‘Mica Grey’
Documenten
Garanties
Bovag