Ons team

In 1970 startte oliehandel Mol Schuddebeurs met de verkoop van Peugeot auto’s. De heren H.Mol en C. Hoogmoed hadden de leiding over het bedrijfsonderdeel en betrokken C. van Ast als techneut bij het bedrijf en vormden met z’n drieën de leiding over het bedrijf. Na verloop van tijd, groeide het bedrijf uit zijn jasje en is verhuisd naar een pand naast de historische Nobelpoort in Zierikzee, één van de oorspronkelijke toegangspoorten van Zierikzee. Doordat het bedrijf nu los van Mol Schuddebeurs opereerde, kreeg het bedrijf de naam van de naastgelegen poort. In 1977 werd de toenmalige grasdrogerij gekocht aan de andere kant van de hoofdweg. Na een grondige verbouwing is het bedrijf aan de Oudeweg 2 voortgezet.

In 1995 treden de vennoten Mol en Hoogmoed terug uit de directie en kwam vers bloed in de zaak in de persoon van Robert van Ast, de zoon van Cor. In 2008 deed Cor een stapje terug.

In juni 2019 heeft de Nobelpoort haar activiteiten uitgebreid met het merk Citroën. Naast service en onderhoud kunt u ook terecht voor een nieuwe of gebruikte Citroën bedrijfsauto of personenauto.

Autobedrijf “de Nobelpoort” B.V. is in al die jaren uitgegroeid tot een toonaangevend autobedrijf in de regio. In al die jaren hebben we als directie en gemotiveerd personeel, gewerkt aan een hoge klanttevredenheid. Service, betrouwbaarheid, vakmanschap en een hoge prijs-kwaliteitverhouding zijn enkele sleutelwoorden die kenmerkend zijn voor onze organisatie. Daar gaan we voor, al meer dan 50 jaar lang!

Wie is wie:

Ko van Belzen

Technisch medewerker

Ricardo de Goffau

Leerling monteur

Nick Timmer

Leerling monteur

Prescillia de Jong

Vakantie autopoetser

Lukas Kater

Vakantie autopoetser

Debora Deurloo

Zaterdaghulp

Nathanaël Storm

Vakantie autopoetser

Jan-Peter van der Weele

Serviceadviseur

Wilbert Riedijk

Servicemanager

Mykhailo Sandrak

Monteur

Sander van Ast

Vakantie autopoetser

Niels Kristalijn

Monteur

Robin Willemsen

Verkoopadviseur

Lianne Saif-Priemus

Administratie

Teddy van der Stap

Monteur

Wim van Putte

1e Monteur

Kees Kater

Chef Werkplaats/Receptie

Robin Kastelein

1e Monteur

Leo Dorreman

Technisch specialist

Robert van Ast

Directeur/Verkoopadviseur

Daniëlle van Ast- de Visser

Directiesecretaresse