Duurzaam

Wat doet Autobedrijf de Nobelpoort aan duurzaamheid? 

Binnen Peugeot en Citroën worden steeds vaker onderdelen gereviseerd. Door middel van revisie wordt de mogelijkheid geboden tot betaalbare oplossingen voor elektronische componenten en daardoor blijft autorijden voor iedereen betaalbaar. Door het inzetten van revisie wordt er tevens onnodig gebruik van nieuwe onderdelen gereduceerd.

Auto de Nobelpoort is aangesloten bij ACtronics Service Point. Vanuit het hoofdkantoor van ACtronics werken meer dan 120 medewerkers dagelijks aan het testen en reviseren van (elektronische) regelsystemen, instrumentenpanelen en gasklephuizen. Om uiteindelijk de levensduur van een gereviseerd product te vergroten en een betere kwaliteit te leveren dan het originele product met daarbij garantie op een revisie. Meer over hun activiteiten leest u op www.actronics.nl

Daarnaast werken wij met originele merkonderdelen, maar voor oudere auto’s hebben we ook de Eurorepar onderdelenlijn ontwikkeld, goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Bij onze wasstraat hergebruiken wij het water. Bij een wasprogramma met onderzijde wordt het water dat van de bovenzijde afkomt hergebruikt om de onderzijde van de auto te reinigen.

In 2020 heeft Auto de Nobelpoort haar complete pand voorzien van led-verlichting, zowel in de showroom als in de werkplaats.

Autobedrijf de Nobelpoort blijft op de hoogte en streeft altijd naar verbetering om haar steentje bij te kunnen drager aan een schoner milieu.