Elektrisch rijden

Elektrisch voertuigen zijn inmiddels niet meer weg te denken op de Nederlandse wegen. Ook binnen Peugeot en Citroën zijn er verschillende modellen in elektrisch of in hybride beschikbaar.

 

ELEKTRISCHE PERSONENAUTO’S

Kies hieronder voor uw merk 

Elektrische Peugeot modellen

Elektrische Citroën modellen

 

ELEKTRISCHE BEDRIJFSAUTO’S

De Peugeot e-Expert en Citroën E-Jumpy, twee bedrijfswagens die bij De Nobelpoort te koop zijn, bieden een zee aan ruimte met een nuttig laadvolume tot 6,6 m3 en een nuttig laadvermogen tot 1.200 kilogram bij een wagenhoogte van minder dan 1,90 meter. Daarnaast een trekgewicht van 1000 kilo. De twee modellen zijn ideale bedrijfsauto’s voor het rijden en parkeren in de stad. Dankzij de elektrische aandrijflijn is hij welkom in elke milieuzone.
De elektrische bedrijfswagens zijn leverbaar met een hoogspanningstractiebatterij van 50 en 75 kWh voor een actieradius tot 330 kilometer. De batterij is op ingenieuze wijze in het ontwerp van de auto geïntegreerd zodat de ruimte in de cabine en de laadruimte volledige behouden is gebleven. In 30 minuten kan 80% van de accu worden opgeladen.

Naast de e-Expert en e-Jumpy is er sinds nog een grotere variant beschikbaar in volledig elektrisch. De Peugeot e-Boxer en Citroën e-Jumper zijn kortgeleden op de markt gebracht. De e-Boxer en e-Jumper hebben een actieradius tot 340 kilometer en kunnen in één uur 80% van de accu opladen. Daarnaast kennen deze modellen een laadvolume tot 17 m3.

De Peugeot Partner en Citroën Berlingo hebben eind 2021 ook een volledig elektrische bedrijfsauto op de markt gebracht. De e-Partner en e-Berlingo kennen een actieradius tot 275 kilometer en in 30 minuten tijd kan 80% van de accu worden opgeladen.

 

Lees hier meer over de laadmogelijkheden

 

Wist u dat? Wij ook twee oplaadpunten hebben voor uw elektrische auto. Deze kunnen tijdens onze openingstijden gebruikt worden d.m.v. uw laadpas. 

 

Neem contact op