Elektrisch rijden bij Nobelpoort in Zierikzee

Elektrisch voertuigen zijn inmiddels niet meer weg te denken op de Nederlandse wegen. Ook binnen Peugeot en Citroën de Nobelpoort in Zierikzee zijn er verschillende modellen in elektrisch of in hybride beschikbaar.

 

ELEKTRISCHE PERSONENAUTO’S

Kies hieronder voor uw merk 

Elektrische Peugeot modellen

Elektrische Citroën modellen

 

ELEKTRISCHE BEDRIJFSAUTO’S

Van alle bedrijfsauto’s binnen Peugeot en Citroën is er ook een elektrische variant verkrijgbaar.

De Peugeot Partner en Citroën Berlingo hebben eind 2021 een volledig elektrische bedrijfsauto op de markt gebracht. De E-Partner en E-Berlingo kennen beiden een actieradius tot 275 kilometer en in 30 minuten tijd kan 80% van de accu worden opgeladen.

De Peugeot E-Expert en Citroën E-Jumpy bieden een zee aan ruimte met een nuttig laadvolume tot 6,6 m3 en een nuttig laadvermogen tot 1.200 kilogram bij een wagenhoogte van minder dan 1,90 meter. Daarnaast een trekgewicht van 1000 kilo. De elektrische bedrijfswagens zijn leverbaar met een hoogspanningstractiebatterij van 50 en 75 kWh voor een actieradius tot 330 kilometer.

Naast de E-Expert en E-Jumpy is er sinds kort nog een grotere variant bedrijfsauto beschikbaar, wederom 100% elektrisch. De Peugeot e-Boxer en Citroën e-Jumper. De E-Boxer en E-Jumper hebben een actieradius tot 340 kilometer en kennen een laadvolume tot 17 m3.

De elektrische bedrijfsauto’s zijn ideaal voor het rijden en parkeren in de stad. Dankzij de elektrische aandrijflijn is hij welkom in elke milieuzone. De batterij is op ingenieuze wijze in het ontwerp van de auto geïntegreerd zodat de ruimte in de cabine en de laadruimte volledige behouden is gebleven. In 30 minuten kan 80% van de accu worden opgeladen.

 

Lees hier meer over de laadmogelijkheden

 

Wist u dat? Wij ook twee oplaadpunten hebben voor uw elektrische auto. Deze kunnen tijdens onze openingstijden gebruikt worden d.m.v. uw laadpas. 

 

Neem contact op