Elektrisch rijden

Elektrisch voertuigen zijn inmiddels niet meer weg te denken op de Nederlandse wegen. Ook binnen Peugeot en Citroën zijn er verschillende modellen in elektrisch of in hybride beschikbaar.

 

ELEKTRISCHE PERSONENAUTO’S

Kies hieronder voor uw merk 

Elektrische Peugeot modellen

Elektrische Citroën modellen

 

ELEKTRISCHE BEDRIJFSAUTO’S

De Peugeot e-Expert en Citroën E-Jumpy, twee bedrijfswagens die bij De Nobelpoort te koop zijn, bieden een zee aan ruimte met een nuttig laadvolume tot 6,6 m3 en een nuttig laadvermogen tot 1.275 kilogram bij een wagenhoogte van minder dan 1,90 meter. De twee modellen zijn ideale bedrijfsauto’s voor het rijden en parkeren in de stad. Dankzij de elektrische aandrijflijn is hij welkom in elke milieuzone.
De elektrische bedrijfswagens zijn leverbaar met een hoogspanningstractiebatterij van 50 en 75 kWh voor een actieradius tot 330 kilometer. De batterij is op ingenieuze wijze in het ontwerp van de auto geïntegreerd zodat de ruimte in de cabine en de laadruimte volledige behouden is gebleven.

Ook de andere modellen binnen Peugeot en Citroën zullen op korte termijn een hybride of volledig elektrische variant op de markt brengen.

Wist u dat? Wij ook twee oplaadpunten hebben voor uw elektrische auto. Deze kunnen tijdens onze openingstijden gebruikt worden d.m.v. uw laadpas. 

Kom langs en ervaar de vele mogelijkheden op dit gebied.

Neem contact op

Nieuwe Citroën C4