Private Lease

ALTIJD DE JUISTE KEUZE

Uit het gamma van Peugeot en Citroën private lease kunt u een auto kiezen die bij u past. U bepaalt zelf de looptijd van het contract, namelijk 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. En u bepaalt zelf hoeveel kilometers u rijdt. U kunt kiezen uit een jaarkilometrage tot maximaal 50.000 per jaar.

 

Direct uw nieuwe Peugeot of Citroën berekenen?

Voor Peugeot

Voor Citroën

 

Wat houd Peugeot en Citroën private lease in?

Private lease is gebaseerd op Operational lease*. Dit betekent dat u geen aanbetaling doet en maandelijks een vastgesteld leasebedrag betaalt waarin de volgende zaken zijn verwerkt; afschrijvingskosten, verzekering, wegenbelasting, overlijdensrisicodekking, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, pech-onderweg-hulpdienst en btw. Indien de auto met brandstof wordt afgeleverd, verrekent de dealer dit rechtstreeks met u. Eigenlijk kunnen we beter uitleggen wat er niét onder valt. En dat zijn logische zaken: brandstof, boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto. De rest zit allemaal in het maandelijkse leasebedrag. Geen onverwachte autokosten dus!

 

De voordelen van private lease voor u op een rij:

• Private lease wordt aangeboden door PSA Finance, de lease-en financieringsmaatschappij van Peugeot en Citroën. Wij kennen de auto als geen ander; zo voorkomen wij tot onze scherpe tarieven.

• Wij maken deel uit van Banque PSA Finance, met wereldwijd meer dan een miljoen contracten in portefeuille, een ervaren en solide specialist.

• U kunt bij ons exact de door u gewenste Peugeot of Citroën samenstellen. Wij verplichten u niet tot een keuze uit een beperkt aantal voertuigen en kleuren.

• Onderhoud en reparatie gebeurt door uw Peugeot- en Citroëndealer.

 

*Operational Lease is een vorm van huren waarbij u gebruik gaat maken van de auto. U wordt dus geen eigenaar, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht jaarkilometrage. De auto blijft eigendom van PSA Finance.

 

Kom gerust eens langs om te kijken of deze vorm van autorijden voor u interessant is. Wij kunnen u een passend advies geven.

Kijk hier om te kijken wat het maandbedrag wordt in uw situatie.

Voor Peugeot

Voor Citroën