Citroën C4

1.2 e-THP 131pk Exclusive Navigatie
  • Cruise & Climate control
  • Parkeersensoren achter
  • Bluetooth
  • Radio met CD-speler
Bouwjaar 2014
Kilometerstand 211.260 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
3-TTK-13
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2014
KleurGRIS ALUMINIUM (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingVelours
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)433 X 179 X 149
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Citroen C4 altijd de controle. Deze dealeronderhouden auto uit 2014 heeft 211260 kilometer op de teller staan. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Stap achter het stuur en u voelt zich meteen thuis. Het interieur voelt weldadig aan. De bestuurdersstoel met zijn massagefunctie helpt u om tijdens iedere rit ontspannen en alert te blijven. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, geluidsisolerende voorruit, elektrische handrem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het bedienen van het audiosysteem vanaf het stuurwiel helpt u om gefocust te blijven op de weg. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. De elektronische systemen in deze Citroen helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Met de cruise control kunt u zorgen dat u op die rechte stukken toch uit beeld blijft bij de flitsers. En deze auto heeft ook parkeerassistent, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel, 3 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en toerenteller als standaard uitrusting.

In de Citroen C4 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een korte blik over uw schouder bij inhalen of afslaan is niet altijd genoeg. De actieve dodehoekdetectie helpt de veiligheid te vergroten. Autorijden wordt steeds eenvoudiger. Wat dacht u bijvoorbeeld van de hill hold control? Onbeweeglijk stilstaan op een hellend vlak gaat volledig automatisch. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Citroen in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
1/3 - 2/3 deelbare rugleuning achterbank
3 hoofdsteunen achter
3 ISOFIX-bevestigingspunten voor kinderzitjes
6 airbags : bestuurder, passagier, zij- en gordijnairbags
12 V aansluiting voor accessoires achterin
12 Volt aansluiting in bagageruimte
12 Volt aansluiting in middenconsole
16'' lichtmetalen wielen ''Darwin''
230 V aansluiting (max. 120W) geïntegreerd in middenarmsteun
Aanduiding uitrustingsniveau
ABS met elektronische remkrachtverdeling en remassistent
Accentverlichting in interieur
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap