Citroën C4

COLLECTION 1.6 VTi-120pk Navigatie&BT
  • Cruise & Climate control
  • Parkeersensoren achter
  • 16inch LM-velgen
Bouwjaar 2013
Kilometerstand 84.065 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
2-KVZ-44
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2013
KleurBLEU BOURRASQUE (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)433 X 177 X 149
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze CITROEN C4 u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, geluidsisolerende voorruit, elektrische handrem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in hoogte verstelbare passagiersstoel.

Beste route, verwachte aankomsttijd: uw eigen navigatiesysteem vertelt u alles! Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Audiovolume aanpassen of wisselen van radiozender: dat gaat makkelijk en veilig met de audiobediening op het stuur. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze CITROEN heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Deze CITROEN is voorzien van cruise control met snelheidsbegrenzer, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel, 3 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en toerenteller.

Zoals u mag verwachten van deze CITROEN C4 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Autorijden wordt steeds eenvoudiger. Wat dacht u bijvoorbeeld van de hill hold control? Onbeweeglijk stilstaan op een hellend vlak gaat volledig automatisch. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
1/3 - 2/3 deelbare rugleuning achterbank
3 hoofdsteunen achter
3 ISOFIX-bevestigingspunten voor kinderzitjes
6 airbags : bestuurder, passagier, zij- en gordijnairbags
12 Volt aansluiting in bagageruimte
12 Volt aansluiting in middenconsole
16'' lichtmetalen wielen ''Darwin''
ABS met elektronische remkrachtverdeling en remassistent
Achterruitenwisser
Afstandsbediening (twee) voor vergrendelen en ontgrendelen portieren + separaat vergrendelen en ontgrendelen achterklep
Airco
Automatische sluiten en openen van elektrische portierruiten op afstand dmv afstandbediening
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap