Citroën Ë-C4

EV 50kWh 136pk Feel Cruise & Climate control
  • Navigatie via Apple & Android
  • Achteruitrijcamera
  • Parkeersensoren
  • Bluetooth
  • LM-velgen
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 2.601 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-908-ZV
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurCARAMEL BROWN (oranje metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)436 X 180 X 152
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Datum deel 1a29-09-2022
Omschrijving

Iedere rit in een elektrische auto is een weldaad: u rijdt ontspannen en in alle rust, er is volop vermogen en u komt verkwikt op uw bestemming aan. Het aantal kilometers dat u op een acculading kunt rijden, is ruimschoots genoeg voor de gangbare dagelijkse ritten, en het opladen kan in de meeste gevallen 's nachts gebeuren. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, geluidsisolerende voorruit, elektrische handrem, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De audiobediening op het stuur is niet alleen handig en praktisch, maar draagt ook bij aan de veiligheid onderweg. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. De ene neerslag is de andere niet. Dankzij de regensensor krijgt u automatisch precies zoveel wisbewegingen die het zicht nodig heeft. De meeste schade bij inparkeren komt van een randje of paaltje dat u even niet zag. Maar de parkeersensoren zien alles en waarschuwen op tijd. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn in hoogte en diepte verstelbaar stuur, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal.

Wilt u een proefrit maken met deze elektrische auto? Maak dan nu een afspraak.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
2 Isofix bevestigingspunten op achterbank
3 instelbare rijmodi: Zero Emission (tot 135 km/h), Hybrid, Sport
5 driepuntsgordels
5 in hoogte verstelbare hoofdsteunen
6 airbags : bestuurder, passagier, zij- en gordijnairbags
10” capacitief kleuren touchscreen
12V aansluiting voor
18” lichtmetalen velgen ‘Hanoï’
Aansluiting USB
ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) en remassistent (BAS)
Achterlichten met 3D Effect
Achteruitrijcamera
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Fabrieksgarantie 29-09-2024