DS DS 7

Crossback 1.2 Puretech 130pk Executive Navigatie
  • Cruise & Climate control
  • Achteruitrijcamera
  • Parkeersensoren
  • Draadloze telefoonlader
  • Bluetooth
  • LMV
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 78.941 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
G-575-DG
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurDark blue (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)460 X 190 X 162
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Stijlvol, een tikje gewaagd en met uitstekende rijkwaliteiten: dat is een Franse auto ten voeten uit. Kijk maar eens naar deze DS Ds 7 Crossback. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Schouders en onderrug krijgen een VIP-behandeling door de Agr comfortstoelen. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrails, aanhangerstabilisatie, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard navigatiesysteem. Bluetooth met audiostreaming maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Uw eigen muziek afspelen via de autoradio gaat heel gemakkelijk met de usb-aansluiting. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. De cruise control zorgt voor zorgeloos, ontspannen en zuinig rijgedrag. Ook in hoogte en diepte verstelbaar stuur, hifi-luidsprekers, automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels, boordcomputer, 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder horen tot de voorzieningen op deze auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze DS. De Brake Assist vergroot de veiligheid door bij een noodsituatie extra power te leveren op het remsysteem. Hoe goed u ook oplet in het verkeer, de dode hoek blijft een risico. Gelukkig is deze DS Ds 7 Crossback voorzien van actieve dodehoekdetectie. Deze DS Ds 7 Crossback is voorzien van lane assist. Daarmee wordt u tijdig gewaarschuwd als u ongemerkt over de lijnen van uw rijstrook gaat.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze DS te reserveren.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
2-posities vloer bagageruimte
6 airbags: bestuurder-, passagier-, zij- en gordijnairbags
8 luidsprekers
12V-aansluiting
12V aansluiting in bagageruimte
12V aansluiting voor
18'' lichtmetalen wielen 'Buenos Aires'
Achteruitrijcamera met parkeersensoren voor en achter
Actieve dodehoekbewaking
Active Safety Brake
Airco
Aluminium dakrails
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap