Peugeot 108

1.0 e-VTi 72pk 5D Active AIRCO
  • Bluetooth bellen&muziekstreaming
  • LED-verlichting voor
  • Radio met USB
  • Elektrische ramen
  • Centrale vergrendeling
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 57.527 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
H-202-BP
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurGRIS CARLINITE (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)348 X 162 X 146
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze PEUGEOT 108. Het is een auto van het bouwjaar 2020, hij heeft 57527 kilometer op de teller staan. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, buitenspiegels in carrosseriekleur en vernis metaallak.

Bluetooth met audiostreaming speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Geniet eindeloos van uw eigen muziekvoorraad met de aanwezige usb-aansluiting. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De PEUGEOT 108 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. In een gevaarlijke situatie is een zo kort mogelijke remweg van levensbelang. De Brake Assist zorgt dat u dan maximaal in de ankers gaat. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
2 hoofdsteunen achter
2 ISOFIX bevestigingspunten op de achterbank
2 speakers en 2 tweeters
14'' stalen velgen met wieldoppen ''Xaurel''
Aansluiting USB
ABS
Achterbank met twee zitplaatsen en neerklapbare rugleuning
Achterbumper in carrosseriekleur
Airco
Bandenreparatieset
Bandenspanningscontrolesysteem
Bluetooth Carkit
Documenten
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap