Peugeot 108

1.0 e-VTi 72pk 5D TOP! Active ETG5 AUTOMAAT AIRCO
  • Bluetooth
  • Achteruitrijcamera
  • VOUWDAKJE
  • LED-verlichting
  • Mistlampen
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 51.212 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XK-381-V
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurGRIS CARLINITE (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)348 X 162 X 146
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Genieten van rijkwaliteit én oneindig veel kilometers maken, dat wil iedereen. En als u dan ook nog houdt van fraaie lijnen en veel comfort, komt u rechtstreeks uit bij een Franse auto. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Ook is de auto voorzien van: stoffen bekleding, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.

Uitstekend geluid en muziek komt van het audiosysteem, dat voorzien is van bluetooth en usb-aansluiting. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn boordcomputer, 2 isofix-aansluitingen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Peugeot in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Wanneer u hard moet remmen, is elke decimeter verkorting van de remweg essentieel. Voor extra remkracht zorgt dan de Brake Assist.

Om deze Peugeot echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
2 hoofdsteunen achter
2 ISOFIX bevestigingspunten op de achterbank
2 speakers en 2 tweeters
15'' stalen velgen met wieldoppen ''Brecola''
Aansluiting USB
ABS
Achterbank met twee zitplaatsen en neerklapbare rugleuning
Achterbumper in carrosseriekleur
Achteruitrijcamera
Airco
Bandenreparatieset
Bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap