Peugeot 108

ACTIVE 5D 1.0 e-VTi 72pk
  • AIRCO
  • BLUETOOTH&MUZIEKSTREAMING
  • LED-VERLICHTING&MISTLAMPEN VOOR
  • SUPERLAGE KM-STAND!!!
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 13.092 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XR-250-N
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurGRIS GALLIUM (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)348 X 162 X 146
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

In vorm en stijl zijn Franse auto's onovertroffen, bovendien bieden ze uitstekende rijkwaliteiten. Deze Peugeot 108 heeft 13092 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2019. Met de pittige benzinemotor en de handgeschakelde vijfversnellingsbak manoeuvreert u moeiteloos door het verkeer. Tot de voorzieningen van deze auto behoren in delen neerklapbare achterbank, buitenspiegels in carrosseriekleur en vernis metaallak.

Audiostreaming via bluetooth stelt u in staat om muziek draadloos te laten afspelen. U vindt in deze auto ook airconditioning. Via de usb-aansluiting koppelt u een usb-stick, muziekspeler of smartphone met het audiosysteem. Met 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer is deze Peugeot helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 108 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. De auto is ook uitgerust met hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Neem contact op en we regelen een afspraak!


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
2 hoofdsteunen achter
2 ISOFIX bevestigingspunten op de achterbank
2 speakers en 2 tweeters
14'' stalen velgen met wieldoppen ''Xaurel''
ABS
Achterbank met twee zitplaatsen en neerklapbare rugleuning
Achterbumper in carrosseriekleur
Airco
Bandenreparatieset
Bandenspanningscontrolesysteem
Bluetooth carkit & audiostreaming
Boordcomputer
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap