Peugeot 2008

1.2 PureTech 110pk Allure Navigatie
  • Cruise & Climate control
  • Parkeersensoren
  • Panoramadak
  • Bluetooth
  • LM-velgen
  • Middenarmsteun
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 119.964 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
JV-251-V
CarrosserieSUV
Bouwjaar2016
KleurBLANC NACRE (wit parelmoer)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)416 X 174 X 156
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Zo′n kleinere auto heeft een lading aan pluspunten. Manoeuvreren in de stad, lage kosten en toch maximaal genieten! In deze Peugeot vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Het glazen panoramadak laat u genieten van een wijds uitzicht en meer lichtinval. Ook aluminium dakrailing, getint glas, LED-achterlichten, speciale mat witte metallic lak, elektrisch bediende ramen met inklembeveiliging, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, halogeen koplampen met LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Naast de routeinformatie van het navigatiesysteem kunt u muziek via het Audio-installatiesysteem met touchscreen ook online beluisteren via bluetooth. U verwacht natuurlijk climate control in deze auto, en die is er dan ook. De juiste ruitenwisserfrequentie gaat automatisch van motregen tot noodweer, de regensensor reageert direct. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Voor de lange ritten is de cruise control een verademing. U bent in deze Peugeot ook voorzien van in hoogte verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en bekerhouder.

In de Peugeot 2008 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Deze Peugeot 2008 is voorzien van Brake Assist, die extra remkracht geeft bij een noodstop. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.

Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
3 driepuntsgordels achter
3 hoofdsteunen achter
12Volt aansluiting voorin en achterin
Aansluiting USB
ABS met elektronische remkrachtverdeling en noodremassistentie
Achterbank met neerklapbare rugleuning 2/3 1/3
Achterspoiler in kleur carrosserie met glanzend zwarte rand
Adaptieve frontairbags (passagiersairbag uitschakelbaar)
Airco
Automatische dimmende binnenspiegel
Automatische vergrendeling van de portieren en achterklep boven 10 km/h
Automatisch inschakelende alarmknipperlichten in geval van een noodstop
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap