Peugeot 2008

BLUE LION 1.2 PureTech-110pk Navigatie
  • Cruise control
  • AIRCO
  • Panoramadak
  • Parkeersensoren
  • Bluetooth
  • LM-velgen
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 102.184 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
PD-391-H
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurGRIS ARTENSE (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)416 X 174 X 156
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Franse auto′s zijn gemaakt om te genieten. In deze Peugeot vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, LED-achterlichten, vernis metaallak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, halogeen koplampen met LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het navigatiesysteem brengt u vlot naar uw bestemming, terwijl u luistert naar het goed klinkende Audio-installatiesysteem met touchscreen met bluetooth met audiostreaming en usb-aansluiting. In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Een plekje vinden in de binnenstad is één, inparkeren is twee. Voor dat laatste heeft deze Peugeot 2008 prima parkeersensoren die u een handje helpen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Ook is de Peugeot uitgerust met: multifunctioneel lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en bekerhouder.

In de Peugeot 2008 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken.

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
3 driepuntsgordels achter
3 hoofdsteunen achter
6 speakers (2 tweeters en 2 speakers voor en achter)
12Volt aansluiting voorin en achterin
16'' Lichtmetalen velgen 'Hydre Gris Dilium'
Aansluiting USB
ABS met elektronische remkrachtverdeling en noodremassistentie
Achterbank met neerklapbare rugleuning 2/3 1/3
Achterspoiler in kleur carrosserie met glanzend zwarte rand
Adaptieve frontairbags (passagiersairbag uitschakelbaar)
Airco
Airconditioning
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap