Peugeot 2008

1.2 PureTech 82pk Allure Urban Cross Navigatie
  • Trekhaak afneembaar
  • Cruise & Climate control
  • Parkeersensoren
  • Bluetooth
  • LM-velgen
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 93.393 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
RF-890-K
CarrosserieSUV
Bouwjaar2016
KleurBLANC NACRE (wit parelmoer)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)416 X 174 X 156
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Nu in prijs verlaagd van €12.950,- voor €10.950,-.

Alle technologie in de Peugeot 2008 is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar komt uit 2016. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een pittige benzinemotor in combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. In deze Peugeot profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, geluidsisolerende ramen, led-achterlichten, speciale mat witte metallic lak, elektrisch bediende ramen met inklembeveiliging, elektrisch inklapbare buitenspiegels, halogeen koplampen met led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Waarheen gaat de reis? Het navigatiesysteem brengt u trefzeker ter plekke! Bluetooth met audiostreaming speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Via de usb-aansluiting koppelt u een usb-stick, muziekspeler of smartphone met het audiosysteem. Ook is de auto voorzien van climate control. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Boem is ho? Niet bij deze Peugeot 2008. De piepjes van de parkeersensoren waarschuwen u op tijd voor obstakels. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Ook in hoogte verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en bekerhouder zijn aan boord.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.

Bent u nieuwsgierig naar deze Peugeot 2008? Laat het ons dan snel weten.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
1/3-2/3 neerklapbare achterbank
3 Driepunt rolgordels op de achterbank
6 speakers (2 tweeters en 2 speakers voor en achter)
12V aansluiting achterin
12V aansluiting vóór
16'' Lichtmetalen velgen 'Hydre Gris Dilium'
16'' Lichtmetalen velgen type 'Hydre'
Aansluiting USB
ABS met elektronische remkrachtverdeling en noodremassistentie
Achterspoiler in kleur carrosserie met chroomkleurige rand
Adaptieve airbags voor (passagiersairbag is uitschakelbaar)
Afneembare trekhaak
Garanties
100% onderhouden
Bovag