Peugeot 2008

1.2 PureTech 82pk S&S Style NAVIGATIE
  • Cruise control
  • AIRCO
  • Bluetooth
  • Parkeersensoren
  • LM-velgen
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 61.703 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
TX-920-K
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurGRIS PLATINUM (grijs mica)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)416 X 174 X 156
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Stijlvolle vormgeving en comfortabele luxe, dat is de aantrekkingskracht van een Franse auto. Deze dealeronderhouden Peugeot heeft slechts 34619 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2018. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een pittige benzinemotor in combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Goeie looks? Jazeker! Maar de sportstoelen zorgen ook voor een goed gesteunde en comfortabele zit. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, geluidsisolerende ramen, led-achterlichten, elektrisch bediende ramen met inklembeveiliging, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, halogeen koplampen met led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Het navigatiesysteem brengt u vlot naar uw bestemming, terwijl u luistert naar het goed klinkende Audio-installatiesysteem met touchscreen met bluetooth met audiostreaming en usb-aansluiting. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook climate control. Altijd goed zicht dankzij de regensensor, onder alle weersomstandigheden. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. De cruise control geeft elke flitser het nakijken. Deze Peugeot is voorzien van in hoogte verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en bekerhouder.

De automatische veiligheidssystemen in deze Peugeot fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.

Als u nieuwsgierig bent naar deze Peugeot 2008, neem dan snel contact met ons op.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
1/3-2/3 neerklapbare achterbank
3 Driepunt rolgordels op de achterbank
12V aansluiting achterin
12V aansluiting vóór
16'' Lichtmetalen velgen 'Hydre Gris Dilium'
16'' Stalen velgen inclusief wielplaten ‘Aero’
Aansluiting USB
ABS met elektronische remkrachtverdeling en noodremassistentie
Achterspoiler in kleur carrosserie met chroomkleurige rand
Adaptieve airbags voor (passagiersairbag is uitschakelbaar)
Airco
Airconditioning
Garanties
100% onderhouden
Bovag