Peugeot 2008

ACTIVE PACK 1.2 Puretech 100pk Cruise & Climate control
  • Achteruitrijcamera
  • Navigatie via Apple/Android
  • Parkeersensoren
  • Bluetooth
  • LMV 16inch
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 20.110 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
P-617-TF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurOrange Fusion (oranje metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)430 X 177 X 155
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

U merkt het meteen: dit is typisch Peugeot, Motion & Emotion. Een onweerstaanbare klasseauto. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, stoffen bekleding, LED-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen met inklembeveiliging, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Terwijl u stuurt, kunt u het audiosysteem bedienen met de knoppen onder uw vingertoppen. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Bluetooth met audiostreaming speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Uw eigen muziek afspelen via de autoradio gaat heel gemakkelijk met de usb-aansluiting. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook climate control. De parkeerhulp met achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Met multifunctioneel lederen stuur, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

Deze Peugeot biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Gaat u buiten de lijnen van uw rijstrook zonder richting aan te geven, dan waarschuwt de aanwezige lane assist direct.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
16'' lichtmetalen velgen 'ELBORN'
Aansluiting USB
Achteruitrijcamera
Achteruitrijcamera Visiopark 1
Active Lane Departure Warning System
Active Safety Brake met Distance alert
Airbags: front, zij- (voor en achter) en windowairbags (voor en achter)
Airco
Airconditioning
Automatisch inschakelende verlichting
Bandenreparatieset
Bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
100% onderhouden
Bovag