Peugeot 2008

ALLURE PACK 1.2 Puretech 130pk AUTOMAAT (EAT8) Navigatie
  • Cruise & Climate control
  • Achteruitrijcamera
  • Parkeersensoren
  • Bluetooth
  • LM-velgen
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 39.484 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-442-GX
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurBLANC NACRE (wit parelmoer)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)430 X 177 X 155
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Jong, maar niet onervaren. De meterstand laat zien dat deze PEUGEOT 2008 al een stukje heeft gereden. Voor de rest is-ie nog zo nieuw als in de folder. Behalve de prijs, want die scheelt behoorlijk. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Het interieur is luxe uitgevoerd met leren bekleding. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, elektrische handrem, zwarte dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

In één oogopslag heeft u alle benodigde functies onderweg in beeld, dankzij het slim ingedeelde digitale dashboard. Nooit meer parkeerschade dankzij de achteruitrijcamera met visiopark. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een in dashboard opgenomen navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. De climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De uitrusting van deze PEUGEOT is met keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

De PEUGEOT 2008 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Even afgeleid? De lane assist waarschuwt als u over de streep dreigt te gaan. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
Aansluiting USB
Achteruitrijcamera
Achteruitrijcamera Visiopark 1
Active Lane Departure Warning System
Active Safety Brake met Distance alert
Advanced Active Safety Brake met camera en radar (automatisch noodremsysteem)
Airbags: front, zij- (voor en achter) en windowairbags (voor en achter)
Airco
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatisch inschakelende verlichting
Bagageruimtevloer op twee hoogtes te plaatsen
Bandenreparatieset
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Fabrieksgarantie 30-06-2025
Nap