Peugeot 207

1.6 16V CC 88KW Roland Garros
  • Climate Control
  • Parkeersensoren achter
  • Lederen bekleding
  • Lichtmetalen velgen
Bouwjaar 2008
Kilometerstand 127.838 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
79-GHN-8
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2008
KleurGRIS Ermitage (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren2
Afmetingen in cm (L B H)404 X 175 X 140
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze PEUGEOT 207 biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto uit 2008 heeft 127838 kilometer gelopen. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. En o ja, het lederen interieur is ook een vermelding waard! De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Bij de rijke uitrusting horen ook getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor en buitenspiegels in carrosseriekleur.

Nooit meer te warm of te koud. De climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. De aanwezige parkeersensoren zijn de ultieme hulp om te laten weten hoeveel ruimte er nog is om te manoeuvreren. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn buitentemperatuurmeter, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, toerenteller en bagage afdekhoes.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze PEUGEOT 207 samen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
Afdekscherm bagageruimte
Airbags voor
Airconditioning
Anti blokkeer systeem
Automatische Stabiliteits Controle
Bandenspanningscontrole
Boordcomputer
Buitenspiegels in carrosseriekleur
Buitentemperatuurmeter
Bumpers in carrosseriekleur
Centrale deurvergrendeling afstandbediend
Climate control
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap