Peugeot 208

1.2 PureTech 100pk Allure Pack Navigatie
  • Cruise & Climate control
  • Bluetooth
  • Parkeercamera achter
  • LM-Velgen 16 Inch
  • Parkeersensoren
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 11.134 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
T-111-FP
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurBLEU VERTIGO (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)406 X 175 X 143
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Voor deze PEUGEOT 208 moet u snel zijn, want die gaat aandacht krijgen. Net binnen, maar daar blijft-ie niet lang! De aandrijving van deze auto komt voor rekening van een pittige benzinemotor, in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot de uitrusting van deze PEUGEOT behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, elektrische handrem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Het digitale dashboard geeft een nauwkeurig en makkelijk overzicht van alle belangrijke functies. De parkeerhulp met achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen in dashboard opgenomen navigatiesysteem. De climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Ook is de PEUGEOT uitgerust met: multifunctioneel lederen stuur, DAB+ radio, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De automatische veiligheidssystemen in deze PEUGEOT fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Als mooie veiligheidsoptie heeft deze PEUGEOT 208 lane assist, een waarschuwingsfunctie als u onbedoeld van rijstrook wisselt.

Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
6 Airbags (front- zij en window-airbags)
16'' Lichtmetalen velgen ''Soho''
Achteruitrijcamera
Achteruitrijcamera Visiopark 1 inclusief parkeerhulp achter
Active Lane Departure Warning System
Active Safety Brake met Distance alert
Armsteun bestuurdersstoel & bijrijder
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatisch inschakelende verlichting
Bandenreparatieset
Bandenspanningscontrolesysteem
Bekleding in stof Rimini
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Fabrieksgarantie 31-05-2025
Nap