Peugeot 208

1.2 PureTech 100pk EAT8 Allure Pack
  • Navi
  • Bluetooth
  • Cruise & Climate control
  • LM-velgen 16 Inch
  • Parkeersensoren achter
  • Achteruitrijcamera
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 26.585 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-340-GS
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurGRIS PLATINUM (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)406 X 175 X 143
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Alle technologie in de Peugeot 208 is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Verder is de Peugeot uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, halflederen bekleding, elektrische handrem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

U leest alle belangrijke functies helder af dankzij het digitale dashboard. Nooit meer problemen bij achteruitrijden of inparkeren. De achteruitrijcamera met visiopark houdt alles in de gaten! Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. U rijdt snel, zuinig en zeker naar uw bestemming met het navigatiesysteem. Climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De Peugeot is standaard voorzien van: multifunctioneel lederen stuur, DAB+ radio, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De Peugeot 208 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Dankzij de lane assist blijft u keurig binnen de lijnen op de weg.

We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Peugeot. Belt u ons snel?


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
6 Airbags (front- zij en window-airbags)
16'' Lichtmetalen velgen ''Soho''
Achteruitrijcamera Visiopark 1 inclusief parkeerhulp achter
Active Lane Departure Warning System
Active Safety Brake met Distance alert
Airco
Armsteun bestuurdersstoel & bijrijder
Audiobediening aan het stuur
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatisch inschakelende verlichting
Bandenreparatieset
Bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Fabrieksgarantie 28-06-2025
Nap