Peugeot 208

1.2 PureTech 130pk EAT8 GT-Line
  • Navigatie
  • Bluetooth
  • AppleCarplay & AndroidAuto
  • Achteruitrijcamera
  • LM-Velgen
  • Cruise & Climate Control
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 15.128 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
J-944-ZR
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurBLUE VERTIGO (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)406 X 175 X 143
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze PEUGEOT 208 is van het bouwjaar 2020. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 15128 In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Verder is de PEUGEOT uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, led-koplampen, halflederen bekleding, elektrische handrem, zwarte hemelbekleding en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Het digitale dashboard in deze auto maakt personalisatie van uw cockpitinterface mogelijk. Parkeer en kijk niet om! De parkeerhulp met achteruitrijcamera doet dat voor u. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Nooit meer te warm of te koud. De climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. U bent in deze PEUGEOT ook voorzien van DAB+ radio, regensensor, sportstuur, keyless entry, automatisch dimmende spiegels en isofix-aansluiting.

Deze PEUGEOT biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Met de aanwezige lane assist blijft u altijd in de juiste baan.

Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
6 Airbags (front- zij en window-airbags)
17'' Lichtmetalen velgen ''Camden''
Aansluiting USB
Achteruitrijcamera
Achteruitrijcamera Visiopark 1 inclusief parkeerhulp achter
Active Lane Departure Warning System
Active Safety Brake met Distance alert
Advanced Active Safety Brake met camera en radar (automatisch noodremsysteem)
Airco
Aluminium pedalen
AppleCarplay&AndroidAuto
Armsteun bestuurdersstoel & bijrijder
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap