Peugeot 208

1.2 PureTech 75pk Active
  • Navigatie
  • Bleutooth
  • Cruise control
  • Airco
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 99.793 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
K-705-PJ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurBLANC BANQUISE
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)406 X 175 X 143
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

De charme van Franse merken is onweerstaanbaar. Fantastisch rijcomfort en mooie lijnen, maar onderschat ook de prestaties en de constructiekwaliteit niet! Zijn compacte motor geeft deze PEUGEOT uitstekende prestaties, maar zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED-koplampen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en stoffen bekleding.

Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Er is geen bestemming die het aanwezige navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! Nooit meer te warm of te koud. De climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Door de audiobediening op het stuur regelt u elke aanpassing van het geluid en de muziek zonder het stuur los te laten. Ook DAB+ radio, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Zoals u mag verwachten van deze PEUGEOT 208 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Dreigt u onbedoeld buiten de rijstrook te gaan, dan waarschuwt de lane assist.

Bent u nieuwsgierig naar deze PEUGEOT 208? Laat het ons dan snel weten.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
6 Airbags (front- zij en window-airbags)
16'' Stalen velgen met wielplaten ''PLAKA''
Achteruitrijcamera
Active Lane Departure Warning System
Active Safety Brake met Distance alert
Airconditioning
AppleCarplay&AndroidAuto
Armsteun bestuurdersstoel & bijrijder
Audiobediening aan het stuur
Automatisch inschakelende verlichting
AUX aansluiting
Bandenreparatieset
Garanties
100% onderhouden
Nap