Peugeot 208

1.2 PureTech 82PK 5D Allure Navigatie
  • Cruise & Climate control
  • Parkeersensoren
  • Bluetooth
  • LM-velgen
  • Radio met USB-poort
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 98.373 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
PV-094-J
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2017
KleurBLANC NACRE (wit metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)397 X 174 X 146
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

De Peugeot 208 scoort! Niet alleen door zijn ruimte en zijn rijcomfort, maar ook door zijn eigenwijze uitstraling. Dit is een auto die 98373 kilometer heeft gelopen, het bouwjaar is 2017. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z'n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Verder is de Peugeot uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, halogeen koplampen met led-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Muziek luisteren wordt genieten met dit audiosysteem. De bluetooth connectivity maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige climate control. De meeste schade bij inparkeren komt van een randje of paaltje dat u even niet zag. Maar de parkeersensoren zien alles en waarschuwen op tijd. Van een paar vegen bij motregen tot maximale stand bij noodweer: de regensensor reageert zelfstandig en direct. Een stabiele en comfortabele snelheid houdt u feilloos aan met de cruise control. Natuurlijk behoren in dashboard opgenomen navigatiesysteem, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, isofix-aansluiting, usb-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 208 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een noodstop maken doet u liever niet. Maar áls het nodig is, geeft de Brake Assist maximale ondersteuning. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Peugeot, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
1/3-2/3 neerklapbare achterbank
6 speakers (2 tweeters en 2 speakers voor en achter)
12V aansluiting vóór
16'' Lichtmetalen velgen type Helium
Aansluiting USB
ABS met elektronische remkrachtverdeling en noodremassistentie
Adaptieve airbags voor (passagiersairbag is uitschakelbaar)
Airco
Automatische dimmende binnenspiegel
Automatische ontgrendeling van de portieren in geval van een aanrijding
Automatische vergrendeling van de portieren en achterklep boven 10 km/h
Automatisch inschakelende alarmknipperlichten in geval van een noodstop
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap