Peugeot 208

ALLURE 1.2 PT-100pk Navigatie
  • 3D-cockpit
  • Cruise & Climate
  • Achteruitrijcamera
  • KEYLESS entry&start
  • Parkeerhulp voor&achter
  • BT&tel.lad
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 48.057 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
G-025-VK
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurBLANC NACRE (wit parelmoer)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)406 X 175 X 143
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Deze zuinige PEUGEOT 208 is vriendelijk voor uw portemonnee en voor het milieu. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, led-koplampen, elektrische handrem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Met het digitale dashboard heeft u essentiële info in beeld. Altijd, overal. Geen nekkramp of spiegelwerk meer bij het achteruitrijden: de parkeerhulp met achteruitrijcamera kijkt en ziet alles! Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het navigatiesysteem. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij climate control is het binnen altijd behaaglijk. Deze auto is voorzien van draadloos opladen, multifunctioneel lederen stuur, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze PEUGEOT 208 samen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. De lane assist - of in gewoon Nederlands rijstrookassistent - waarschuwt als u per ongeluk over de streep gaat.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze PEUGEOT wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
6 Airbags (front- zij en window-airbags)
16'' Lichtmetalen velgen ''Soho''
Aansluiting USB
Achteruitrijcamera
Achteruitrijcamera Visiopark 1 inclusief parkeerhulp achter
Active Lane Departure Warning System
Active Safety Brake met Distance alert
Airco
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatisch inschakelende verlichting
Bandenreparatieset
Bandenreparatie set
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap