Peugeot 208

GT-LINE 1.2PT-130pk AUTOMAAT (EAT8) Cruise & Climate control
  • Achteruitrijcamera
  • KEYLESS entry&start
  • Navigatie via Apple Carplay & Android auto
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 75.742 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
J-247-GK
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurBLEU VERTIGO (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)406 X 175 X 143
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Deze PEUGEOT 208 maakt een voortreffelijke indruk. Hiermee mag je gezien worden in de stad én op de weg! Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, led-koplampen, elektrische handrem, zwarte hemelbekleding, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het digitale dashboard vertelt u alles wat u wilt weten voor een slimme, comfortabele en veilige rit. Een handige optie is de parkeerhulp met achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Onderweg laat het audiosysteem superieure geluidskwaliteit horen, mede afkomstig van de eigentijdse DAB-radio. Natuurlijk is er ook climate control aanwezig. Met regensensor, sportstuur, keyless entry, automatisch dimmende spiegels, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze PEUGEOT helemaal compleet.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Kan gebeuren: onbewust opschuiven naar de andere baan. Dan geeft de lane assist meteen een seintje.

Als u meer wilt weten over deze PEUGEOT, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
6 Airbags (front- zij en window-airbags)
17'' Lichtmetalen velgen ''Camden''
Aansluiting USB
Achteruitrijcamera
Achteruitrijcamera Visiopark 1 inclusief parkeerhulp achter
Active Lane Departure Warning System
Active Safety Brake met Distance alert
Advanced Active Safety Brake met camera en radar (automatisch noodremsysteem)
Airco
Aluminium pedalen
Armsteunen op de voorportieren bekleed met kunstleder met groen sierstiksel
Automatisch dimmende binnenspiegel, frameless
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap