Peugeot 3008

ACTIVE 1.2 PureTech-130pk (VOL)AUTOMAAT (8TRAPS) Cruise & Climate control
  • Navigatie via Apple/Android
  • Parkeersensoren
  • LMV
  • BT
  • Stoelverwarming
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 55.300 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
N-365-KL
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurBLANC NACRE (wit parelmoer)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)445 X 184 X 162
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Stijlvolle vormgeving en comfortabele luxe, dat is de aantrekkingskracht van een Franse auto. Deze dealeronderhouden Peugeot 3008 uit het bouwjaar 2020 heeft een tellerstand van 55300 kilometer. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektronische parkeerrem, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en elektrisch bediende ramen met one touch functie en inklembeveiliging ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Door de bluetooth met audiostreaming ontvangt het Audio-installatiesysteem met touchscreen muziek van elk device. Het Audio-installatiesysteem met touchscreen doet het op eigen kracht, alle software up-to-date. Climate control links en rechts gescheiden regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. De elektronische systemen in deze Peugeot helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Maximumsnelheid? Even de cruise control instellen en u blijft perfect binnen de marges. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, isofix-aansluiting, usb-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder.

Als bestuurder van deze Peugeot bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Gaat u buiten de lijnen van uw rijstrook zonder richting aan te geven, dan waarschuwt de aanwezige lane assist direct. In deze Peugeot vinden we verder een hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
1/3 - 2/3 neerklapbare achterbank (Magic Flat) met middenarmsteun en skiluik
2 leeslampjes achter
6 Airbags (bestuurder/passagier voor, zij-airbags voor en window-airbags)
12V aansluiting (in de middensoncole, op de achterzijde van de middenconsole en in de bagageruimte)
17'' lichtmetalen velgen 'Chicago'
Aansluiting USB
Achterbumper met verchroomde sierlijst
Achterruitenwisser, wordt geactiveerd bij inschakelen van de achteruitversnelling
Airco
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatische vergrendeling van de portieren en achterklep boven 10 km/h
Automatisch inschakelende verlichting
Documenten
Garanties
100% onderhouden
Bovag