Peugeot 3008

GT-LINE 1.2 PureTech-130pk Navigatie
  • TREKHAAK
  • Panoramisch schuifdak
  • Elektrische kofferklep
  • Achteruitrijcamera
  • Cruise & Climate
  • P-hulp
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 85.697 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
R-947-LS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurNOIR PERLA NERA (zwart metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)445 X 184 X 162
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Met een auto als deze Peugeot 3008 komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto uit 2019 heeft 85697 kilometer gereden. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Licht en luchtpartijen: u krijgt ze bijgeleverd dankzij het glazen panoramadak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium pedalen, donker getint glas achter, zwarte hemelbekleding, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, metallic lak, elektrisch bediende ramen met one touch functie en inklembeveiliging, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Met de climate control links en rechts gescheiden selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Zodra u naar de ‘R′ schakelt, gaat de parkeerhulp met achteruitrijcamera in werking en heeft u een perfect zicht op alles wat zich achter de auto afspeelt. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Peugeot zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Deze Peugeot is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd! U bent in deze Peugeot ook voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. De automatische veiligheidssystemen in deze Peugeot fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. Deze auto heeft actieve dodehoekdetectie. Dit veiligheidssysteem helpt u om aanrijdingen te voorkomen. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Gaat u buiten de lijnen van uw rijstrook zonder richting aan te geven, dan waarschuwt de aanwezige lane assist direct.

We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Peugeot. Belt u ons snel?


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
1/3 - 2/3 neerklapbare achterbank (Magic Flat) met middenarmsteun en skiluik
2 leeslampjes achter
6 Airbags (bestuurder/passagier voor, zij-airbags voor en window-airbags)
12V aansluiting (in de middensoncole, op de achterzijde van de middenconsole en in de bagageruimte)
19'' lichtmetalen velgen 'Washington'
220V aansluiting
Achterbumper met verchroomde sierlijst
Achterruitenwisser, wordt geactiveerd bij inschakelen van de achteruitversnelling
Achteruitrijcamera
Active Lane Departure Warning
Active Safety Brake
Airco
Documenten
Garanties
100% onderhouden
Bovag