Peugeot 3008

GT-LINE 1.6TURBO-165pk AUTOMAAT(EAT6) VOL-LEER
  • Navigatie
  • TREKHAAK-Ideale caravantrekker
  • Climate control
  • Achteruitrijcamera
  • El.A-KLEP&KEYLESS
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 141.159 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
NJ-349-J
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurMETALLIC COPPER (bruin metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)445 X 184 X 162
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

IDEALE CARAVANTREKKER MET 4CIL 1.6TURBOMOTOR MET VEEL KOPPEL 240NM. Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze PEUGEOT. Wel staat de kilometerteller staat op 141159, maar de onderhoudsgeschiedenis is bekend. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers en eventueel een caravan, Power is comfort. Het interieur is luxe uitgevoerd met leren bekleding. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektronische parkeerrem, zwarte hemelbekleding, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in hoogte verstelbare passagiersstoel.

Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico's met zich mee. Gelukkig laat de parkeerhulp met achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het navigatiesysteem. De auto is ook uitgevoerd met climate control links en rechts gescheiden. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. De uitrusting van deze PEUGEOT is met regensensor, cruise control met snelheidsbegrenzer, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en isofix-aansluiting behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze PEUGEOT 3008 samen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Veilig inhalen gaat moeiteloos dankzij actieve dodehoekdetectie. Het veiligheidssysteem waarschuwt als een ander voertuig in uw dode hoek rijdt. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. In deze PEUGEOT vinden we verder een hill start assist, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Interesse voor deze PEUGEOT 3008? Kom 'm dan van dichtbij bekijken. We maken graag een afspraak.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
1/3 - 2/3 neerklapbare achterbank (Magic Flat) met middenarmsteun en skiluik
2 leeslampjes achter
6 Airbags (bestuurder/passagier voor, zij-airbags voor en window-airbags)
12V aansluiting (in de middensoncole, op de achterzijde van de middenconsole en in de bagageruimte)
18'' lichtmetalen velgen 'Detroit' mat
220V aansluiting
Aansluiting USB
Achterbumper met verchroomde sierlijst
Achterruitenwisser, wordt geactiveerd bij inschakelen van de achteruitversnelling
Achteruitrijcamera
Active Lane Departure Warning
Active Safety Brake
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap