Peugeot 308

1.2 PureTech 110pk S&S Style Navigatie
  • Cruise & Climate control
  • Parkeersensoren
  • Radio met CD-speler
  • Bluetooth
  • LM-velgen
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 81.761 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
JD-481-T
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2016
KleurGRIS ARTENSE (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)425 X 180 X 146
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Genieten van rijkwaliteit én oneindig veel kilometers maken, dat wil iedereen. En als u dan ook nog houdt van fraaie lijnen en veel comfort, komt u rechtstreeks uit bij een Franse auto. De aandrijving van deze Peugeot wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. U blijft ook in de scherpe bochten goed ondersteund door de fraaie sportstoelen. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, led-achterlichten, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, vernis metaallak, elektrisch bediende ramen met inklembeveiliging, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De dab-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Andere zender, andere muziek, meer volume? Met de audiobediening op het stuur is het makkelijk en veilig geregeld. Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen navigatiesysteem. Met bluetooth met audiostreaming kunt u muziek draadloos afspelen. Digitale muziek afspelen gaat heel eenvoudig met de ingebouwde usb-aansluiting. De auto is ook uitgevoerd met climate control links en rechts gescheiden. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Peugeot zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren achter. Met de cruise control kunt u zorgen dat u op die rechte stukken toch uit beeld blijft bij de flitsers. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, toerenteller, 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Peugeot 308 samen. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken. Stoppen en stilstaan op een helling wordt een fluitje van een cent dankzij de hill hold control.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan uw kans en plan direct online een proefrit.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
6 speakers
12V aansluiting vóór
Aansluiting USB
Adaptieve airbags voor (passagiersairbag is uitschakelbaar)
Airco
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatische ontgrendeling van de portieren in geval van een aanrijding
Automatische ruitenwissers voor d.m.v. regensensor
Automatische vergrendeling van de portieren en achterklep boven 10 km/h
Automatisch inschakelend dimlicht
B-stijl zwart glanzende afwerking
Badge 'Style' op de voorschermen
Garanties
100% onderhouden