Peugeot 308

1.2 PureTech 130pk S&S Allure Navigatie
  • Cruise & Climate control
  • Panoramadak
  • Parkeersensoren voor & achter
  • LM-velgen
  • Bluetooth
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 109.166 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
ZP-043-X
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurNOIR PERLA NERA (zwart metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)425 X 180 X 145
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Het elegante design onderstreept de uitstekende rijkwaliteiten van deze puur Franse auto. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Altijd een goede zitpositie bij iedere snelheid, dankzij de sportstoelen. Bij de uitrusting van deze Peugeot horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrails, getint glas, elektrische handrem, led-achterlichten, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, elektrisch bediende ramen met inklembeveiliging, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.

Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook climate control links en rechts gescheiden. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Peugeot is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Ook is de Peugeot uitgerust met: lederen versnellingspook, multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder.

De geavanceerde technologie in deze Peugeot is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.

Lijkt deze Peugeot u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
6 speakers
12V aansluiting vóór
Aansluiting USB
Adaptieve airbags voor (passagiersairbag is uitschakelbaar)
Afwijkende voorbumper
Airco
Aluminium dakrails
Aluminium rails in de bagageruimte
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatische hoogteverstelling van de koplampen
Automatische ontgrendeling van de portieren in geval van een aanrijding
Automatische ruitenwissers voor d.m.v. regensensor
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap