Peugeot 308

BLUE L. 1.2 PureTech-110pk 6-vbakS&S TOMTOM-Navigatie
  • Cruise control
  • Airco
  • Bluetooth
  • Middenarmsteun
  • Radio met USB-poort
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 129.212 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XJ-616-G
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurBLANC BANQUISE
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)425 X 180 X 146
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Dit is nou wat je noemt een auto met pit. Want met z′n stadsvriendelijke formaat heeft-ie alles in huis voor elke omgeving. Veel comfort voor de lange einden en een glimlach bij de pomp. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een pittige benzinemotor in combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Verder is de Peugeot uitgerust met: getint glas, led-achterlichten, elektrisch bediende ramen met inklembeveiliging, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het geluidssysteem is gemakkelijk en veilig te bedienen vanaf het stuur. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Met bluetooth met audiostreaming kunt u muziek draadloos afspelen. Via de usb-aansluiting speelt u uw favoriete muziek rechtstreeks van een usb-stick af via de autoradio. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook climate control. Een plekje vinden in de binnenstad is één, inparkeren is twee. Voor dat laatste heeft deze Peugeot 308 prima parkeersensoren die u een handje helpen. De voordelen van de aanwezige cruise control hoeven we niet uit te leggen. Een mooie, constante snelheid - niet te snel, niet te langzaam. Precies goed. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van multifunctioneel lederen stuur, 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder.

U geniet nog meer van het rijden met uw Peugeot omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Bij een noodstop gebeurt er heel veel tegelijk: gas los, rempedaal in, kijken, sturen. Dan is het een veilig gevoel dat de Brake Assist uw remactie tot het maximum oppept.

Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
12V aansluiting vóór
Aansluiting USB
Adaptieve airbags voor (passagiersairbag is uitschakelbaar)
Airco
Airconditioning
Automatische ontgrendeling van de portieren in geval van een aanrijding
Automatische vergrendeling van de portieren en achterklep boven 10 km/h
B-stijl zwart glanzende afwerking
Bandenspanningscontrolesysteem
Bekerhouders in middenconsole
Binnenbekleding in stof
Bluetooth carkit
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap