Peugeot 308

BLUE L. EXECUTIVE 1.2 PureTech-110pk Navigatie
  • TREKHAAK
  • Cruise & Climate control
  • Parkeersensoren
  • Panoramadak
  • BT
  • LMV
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 191.096 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
GD-527-L
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2015
KleurRICH OAK (bruin metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)459 X 180 X 147
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Peugeot 308 heeft 109622 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2015. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panorama dak. Bij de uitrusting van deze Peugeot horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrails, donker getint glas achter, led-achterlichten, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, vernis metaallak, elektrisch bediende ramen met inklembeveiliging, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

In deze auto klinkt uw favoriete muziek nog beter dankzij het audiosysteem met bluetoothstreaming. Nooit meer te warm of te koud. De climate control links en rechts gescheiden zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Lange stukken vermoeiend? Niet met de cruise control! Deze auto is voorzien van multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Peugeot 308 samen. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel. Banden met te weinig lucht zorgen voor meer brandstofverbruik en meer uitstoot. Met het bandenspanningscontrolesysteem krijgt u op tijd een waarschuwing.

Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
12V aansluiting vóór
Adaptieve airbags voor (passagiersairbag is uitschakelbaar)
Airco
Aluminium dakrails
Aluminium rails in de bagageruimte
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatische ontgrendeling van de portieren in geval van een aanrijding
Automatische ruitenwissers voor d.m.v. regensensor
Automatische vergrendeling van de portieren en achterklep boven 10 km/h
Automatisch inschakelend dimlicht
B-stijl zwart glanzende afwerking
Bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap