Peugeot 308

GT 1.6 TURBO-205pk Navigatie
  • FULL-LED
  • ALCANTARA
  • TREKHAAK
  • Cruise & Climate control
  • LMV18
  • PARKHULP V+A
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 153.777 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
GD-098-P
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2015
KleurBLEU MAGNETIC (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)425 X 180 X 146
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Genieten van rijkwaliteit én oneindig veel kilometers maken, dat wil iedereen. En als u dan ook nog houdt van fraaie lijnen en veel comfort, komt u rechtstreeks uit bij een Franse auto. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Chauffeur en bijrijder zitten stabiel in de scherpe bochten door de sportstoelen. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium pedalen, donker getint glas achter, zwarte hemelbekleding, elektrische handrem, led-achterlichten, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, vernis metaallak, elektrisch bediende ramen met inklembeveiliging, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

In een auto als deze kunt u niet zonder climate control links en rechts gescheiden, zodat de temperatuur altijd goed is. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Peugeot heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren achter. Met de cruise control komt u bijna nog fitter aan dan u vertrekt. Deze auto is voorzien van met leder bekleed dashboard, multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, 2 isofix-aansluitingen, buitentemperatuurmeter en bekerhouder.

Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 308 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Minder remweg, meer veiligheid: de Brake Assist haalt het beste uit het remsysteem als het erop aankomt. Stilstaan op een aflopend of schuin stuk weg? De hill hold control zorgt dat je probleemloos op je plek blijft. En zodra je het gaspedaal activeert, rijd je zo weg.

Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar!


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
6 speakers
12V aansluiting vóór
18'' Lichtmetalen velgen 'Diamant'
230V aansluting aan de achterzijde van de middenconsole
Aansluiting USB
Achterbumper met zwart gelakte diffuser met twee uitlaatsierstukken (niet functioneel)
Adaptieve airbags voor (passagiersairbag is uitschakelbaar)
Afwijkende voorbumper
Airco
Aluminium dakrails
Aluminium instaplijsten
Aluminium pookknop
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap