Peugeot 308

GT 1.6 TURBO-205pk Navigatie
  • FULL-LED
  • ALCANTARA
  • TREKHAAK
  • Cruise & Climate control
  • LMV18
  • PARKHULP V+A
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 153.777 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
GD-098-P
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2015
KleurBLEU MAGNETIC (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)425 X 180 X 146
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Een keurige auto, dat is deze PEUGEOT 308, die 153777 kilometer heeft gelopen. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Rijden met pit? Geen punt! De sportstoelen geven steun en stevigheid! Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, halflederen bekleding, elektronische parkeerrem en zwarte hemelbekleding.

Voor een krachtige en natuurlijke geluidsweergave zorgt het high performance audiosysteem. U verwacht natuurlijk climate control links en rechts gescheiden in deze auto, en die is er dan ook. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. Het luxeniveau in deze PEUGEOT is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Deze PEUGEOT is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd! Ook is de PEUGEOT uitgerust met: met leder bekleed dashboard, in dashboard opgenomen navigatiesysteem, multifunctioneel lederen stuur, DAB+ radio, keyless entry en buitentemperatuurmeter.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De hill hold control zorgt voor een onbeweeglijke positie bij stilstand op elke helling. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken.

Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze PEUGEOT voor een proefrit reserveren.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
6 speakers
12V aansluiting vóór
18'' Lichtmetalen velgen 'Diamant'
230V aansluting aan de achterzijde van de middenconsole
Aansluiting USB
Achterbumper met zwart gelakte diffuser met twee uitlaatsierstukken (niet functioneel)
Adaptieve airbags voor (passagiersairbag is uitschakelbaar)
Afwijkende voorbumper
Airco
Aluminium dakrails
Aluminium instaplijsten
Aluminium pookknop
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap