Peugeot 308

GT-Line SW 1.2 PT-130pk AUTOMAAT(EAT6) Navigatie
  • Driver-SportPack
  • Nav+Dab+
  • KEYLESS
  • Achteruitrijcamera
  • Panoramadak
  • LMV 18''
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 30.357 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
SN-313-H
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2018
KleurBLEU MAGNETIC (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingOnbekend
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)459 X 180 X 147
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Uitmuntende prestaties, dynamische rijeigenschappen en bakken vol met rijplezier, deze PEUGEOT 308 levert het allemaal. Het is een dealeronderhouden auto, hij is van het bouwjaar 2018 en heeft 30357 kilometer gelopen. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. U blijft ook in de scherpe bochten goed ondersteund door de fraaie sportstoelen. Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen met dagrijverlichting, halflederen bekleding, elektronische parkeerrem, zwarte hemelbekleding en dakdragers ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De parkeerhulp met achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies terwijl u muziek streamt vanaf uw telefoon of via usb of luistert naar het glashelder geluid van de digitale radio. De climate control links en rechts gescheiden zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. De cruise control houdt de snelheid constant. Dat is relaxt reizen! Deze PEUGEOT is voorzien van met leder bekleed dashboard, multifunctioneel lederen stuur, keyless entry, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel en 2 isofix-aansluitingen.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze PEUGEOT 308 samen. Minder remweg, meer veiligheid: de Brake Assist haalt het beste uit het remsysteem als het erop aankomt. In deze PEUGEOT vinden we verder een hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar!


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
6 speakers
12V aansluiting vóór
18'' Lichtmetalen velgen 'Diamant'
Aansluiting USB
Achterbumper met zwart gelakte diffuser met twee uitlaatsierstukken (niet functioneel)
Achteruitrijcamera
Adaptieve airbags voor (passagiersairbag is uitschakelbaar)
Afwijkende voorbumper
Airco
Aluminium dakrails
Aluminium instaplijsten
Aluminium pookknop
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap