Peugeot Boxer

GB 330 L1H1 BlueHDi 130PK Premium Pack Navigatie
  • Bedrijfswagen
  • AIRCO
  • Cruise control
  • Achteruitrijcamera
  • P-hulp
  • Vloerplaat
  • Zijdwandbeplating
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 133.287 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-287-LS
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2018
KleurGRIS ALUMINIUM (grijs metallic)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving

Alle technologie in de PEUGEOT Boxer is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie, dealeronderhouden exemplaar uit 2018 heeft 133287 kilometer op de teller staan. Met zijn dieselmotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Passagiers nemen achterin veilig plaats via de schuifdeur met ruime opening. Tot de voorzieningen van deze auto behoren twee achterdeuren, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, getint glas en elektrisch bedienbare ramen voor.

Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de parkeerhulp met achteruitrijcamera. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard navigatiesysteem. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. U vindt in deze auto ook airconditioning. Via de usb-aansluiting speelt deze auto uw muziek af via de luidsprekers. De PEUGEOT is standaard voorzien van: centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en in hoogte verstelbaar stuur.

Zoals u mag verwachten van deze PEUGEOT Boxer is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze PEUGEOT Boxer Brake Assist als remondersteuning.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
2 symmetrische achterdeuren
2-zits passagiersbank met uitklapbaar schrijfblad t.h.v. linker zitplaats
12 volt aansluiting
15'' stalen velgen
90 liter tank
Aansteker en asbak
ABS met noodremassistentie
Achteruitrij camera
Aflegvak bovenop dashboard
Afsluitbare tankdop
Aircoditioning
Airconditioning
Garanties
100% onderhouden
Nap