Peugeot e-208

ALLURE PACK EV 50kWh 136pk 3-fase
  • Navigatie
  • Adaptieve Cruise & Climate
  • Achteruitrijcamera
  • Panoramadak
  • KEYLESS
  • P-hulp
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 56.680 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
J-127-JH
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurJAUNE FARO (geel metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)406 X 175 X 143
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Datum deel 1a14-08-2020
Omschrijving

Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de Peugeot e-208 ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. Dit is een auto uit het bouwjaar 2020, hij heeft 56000 kilometer gelopen. Natuurlijk is de actieradius mede afhankelijk van de weersomstandigheden, maar een volle acculading is over het algemeen voldoende voor de gewone dagelijkse ritten. Het opladen kan gewoon 's nachts, terwijl u slaapt. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, elektronische parkeerrem, LED-achterlichten, speciale metallic lak, elektrisch bediende ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Audiosysteem en navigatiesysteem zijn gecombineerd. Zo wordt zelfs gesproken route-informatie een luisterervaring! En dankzij bluetooth klinkt uw favoriete playlist geweldig, evenals de radio met DAB+. Verder is er een usb-aansluiting om playlists af te spelen en devices op te laden. Voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons om onderweg de accu van de smartphone bij te laden. De climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Peugeot heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting. Bovendien is er regensensor aan boord, maar ook een cruise control met snelheidsbegrenzer. Met multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Peugeot helemaal compleet.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Peugeot in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. De lane assist - of in gewoon Nederlands rijstrookassistent - waarschuwt als u per ongeluk over de streep gaat.

Elektrisch rijden is een ervaring op zich. Bel ons voor een afspraak en maak een proefrit!


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
6 Airbags (front- zij en window-airbags)
16'' Lichtmetalen velgen ''Elborn''
Aansluiting USB
Achteruitrijcamera Visiopark 1 inclusief parkeerhulp achter
Active Lane Departure Warning System
Active Safety Brake met Distance alert
Airco
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatisch inschakelende verlichting
AUX aansluiting
Bandenreparatieset
Bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap