Peugeot Partner

GB 120 L1 1.6 BlueHDi 75pk 2-zits Premium AIRCO
  • Bedrijfswagen
  • Cruise control
  • Zijschuifdeur met ruit
  • Vloerplaat
  • Elektrische ramen
  • Centrale vergrendeling
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 76.099 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-463-NG
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2018
KleurGRIS ALUMINIUM (grijs metallic)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)438 X 181 X 188
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Laat u veroveren door de charmes van deze puur Franse auto. Deze PEUGEOT Partner van het bouwjaar 2018 heeft 76099 gelopen. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Passagiers stappen gemakkelijk in en uit door de schuifdeur met z'n ruime opening. Natuurlijk behoren 15 inch lichtmetalen velgen, twee achterdeuren, getint glas, elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en stoffen bekleding ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Niet te snel, niet langzaam maar precies goed: laat dat maar over aan de cruise control. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. U bent in deze PEUGEOT ook voorzien van met startonderbreker, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, signaal bij niet-gedoofde lichten en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze PEUGEOT Partner samen. Een noodstop maken doet u liever niet. Maar áls het nodig is, geeft de Brake Assist maximale ondersteuning.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze PEUGEOT, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
2 asymmetrische achterdeuren
12 volt aansluiting in laadruimte
15'' velgen met 195/65 R15 banden
ABS met noodremassistentie
Aflegvak bovenop dashboard
Airconditioning
Armsteun op de bestuurdersstoel
Armsteun op voorportieren
Bekleding stof Curitiba Meltem
Bergvak in voorportieren met flessenhouder
Bestuurdersairbag
Bindogen in de laadruimte
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap