Renault Clio

ZEN Energy dCi 90pk ECO2 S&S Navigatie
  • TREKHAAK afneembaar
  • AIRCO
  • Cruise control
  • Bluetooth
  • LM-velgen
  • ZEER ZUINIGE DIESEL!!!
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 159.060 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
NR-289-X
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2017
KleurSter Zwart metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)427 X 173 X 145
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

DISTRIBUTIERIEM IN BIJ 120.000KM VERVANGEN IN 2022 Goede prestaties, aantrekkelijke extra's en perfect onderhouden: deze RENAULT Clio stelt zich graag aan u voor! In deze auto vindt u een dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED-dagrijverlichting, in hoogte verstelbare stoelen, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en snelheidsafhankelijke elektrische stuurbekrachtiging.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. Ook fijn als u op de voorgeschreven snelheid wilt blijven: de cruise control. Gemak staat voorop bij deze RENAULT Clio. Bijvoorbeeld merkbaar aan de keyless entry. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. Met buitentemperatuurmeter, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Instrumentenpaneel bestaande uit o.a. snelheidsmeter, kilometerteller, dagteller, toerenteller, klokje en brandstofmeter, bagage afdekhoes en in hoogte en diepte verstelbaar stuur is deze auto helemaal compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze RENAULT wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
12V aansluiting middenconsole
16'' Stalen wielen met wieldop 'Flexwheel'
Achterbankleuning neerklapbaar in 2 delen (1/3-2/3)
Achterspoiler in carrosseriekleur
Actieve hoofdsteun zitplaatsen bestuurder en passagier voor in hoogte verstelbaar
Adaptieve airbags voor bestuurder en passagier (passagiersairbag uitschakelbaar)
Afneembare trekhaak
Afwerking van zijstootstrips met chroom
Anti Blokkeer Systeem (ABS) met remkrachtassistent
Armsteun bestuurdersstoel & bijrijder
Audiobediening aan het stuur
Automatische activering van de alarmlichten bij een noodstop
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap