Klantervaringen

Wim Machielse

08-12-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Birgul Bayko

08-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Eerlijke bedrijf !!!!! Zowel
Aandacht klant als prijzen !!!!

andre vugt

02-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

jan kik

28-11-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Amella Suljic

28-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Top top

Han van Eijk

24-11-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

24-11-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijke ontvangst en prima service.

Jan Luteijn

21-11-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Vertrouwde indruk, goede referenties.

Roland Krijger

20-11-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Jurrien Hellemans

17-11-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Jan de Jonge

17-11-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ik en een tevreden klant, je wordt er altijd goed geholpen en een goede service

Simone van Adrichem

04-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Een auto gekocht

Leroy Paassens

03-11-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

goede service

Rien Backer

27-10-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Prettige ontvangst en naar wens geholpen.

h.j. stoot-handstede

18-10-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Andre Krijgsman

13-10-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Bert Kreiter

06-10-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Positief

john suijkens

19-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Een fijn en deskundig autobedrijf. Wij zijn prima geholpen
en dat waren de extra kilometers (wij komen uit de buurt van Gouda) meer dan waard. De auto bevalt super!!

Martha Kruis

15-09-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima ervaring met dit bedrijf !

Tilly Boogerd de Vrieze

15-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Nick Zegers

12-09-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

No-nonsens bedrijf. Aangenaam personeel. Snel zaken kunnen doen.

Isabella Wielaart

04-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

fijne en prettige garage met vriendelijk personeel

karin koch - wittert

26-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ed Stolte

05-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Zeer klantvriendelijk, men neemt de tijd voor je en je voelt je er op je gemak.

Rinus Kleppe

21-07-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

positief, netjes geholpen. Kom van de week nog wel even terug ivm probleem met de airco

J.A. van Dijke

21-07-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Henk Hekkers

07-07-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

dick kooman

24-06-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

ALTIJD GOED.

Petra van Harten

23-06-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Zowel bij de verkoop als de levering verliep alles naar wens.

Joel Hillebrand

13-06-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Een goed gesprek, en fijne werknemers!

Lourens IJzelenberg

10-06-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Wim Van der Linde

10-06-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Annemiek Van Hoesel

10-06-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Bij de aankoop verliep de communicatie wat stroef.
Oplevering verliep uitstekend.

Nathalie Cesbron

09-06-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Zeer professioneel en vriendelijk benadering van de klant.

Mike Van ‘t hof

09-06-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Geweldig

John Belfor

12-04-2018
7 Ja, ik beveel dit aan

jam bulté

11-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

efficient ,vriendelijk, en houden zich goed aan de afspraak

michel ruyssenaars

18-03-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

positief speelde goed op mijn vraagstelling in

Tamara Kerp

17-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Fantastisch! Ondanks een onmogelijke planning is het mede door de eigenaar zelf toch gelukt auto op tijd af te leveren.

Irene Kop

10-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

rene grevink

03-03-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

je heb overal wel eens wat ....reed altijd tweedehands na een tegenvaller gaan we voor een nieuwe

Dhr./mevr.

25-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Aart Maaskant

11-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goede ervaring

Kees Bouwman

30-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

In december een Peugeot 3008 occasion gekocht, een hele fijne auto, maar we hadden wel wat puntjes die we opgelost wilden hebben (deukje krassen en banden). De auto is hiervoor terug geweest en dit is inmiddels netjes opgelost.

J Hanse

30-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

gert van genderen

29-01-2018
7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

27-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

j salm

24-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Een gebruikte bus gekocht, netjes geholpen.
Voor de rest geen ervaring met dit bedrijf maar ik neem aan dat het wel goed zit.

Rien van der Veer

22-01-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

René Flohil

20-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

W.P.M. Dartee-Pleij

07-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prettige ontvangst. Proefrit mogen maken met de Peugeot 207occasion, die ik zocht. Beslissing even aangehouden omdat in Steenbergen ook een Peugeot 207 te koop was. Daar een grote teleurstelling.
Dus besloten om de Peugeot 207 automaat in Zierikzee te kopen. De Peugeot is naar Roosendaal gebracht. Geweldige service! De auto is in een goede staat en ik rijd er met veel plezier in.

Dhr./mevr.

31-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Gastvrij en vriendelijk

Hans van't Veer

31-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goed

John Van der linde

23-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Super in alle opzichten zowel tijdens de verkoop alsook tijdens de aflevering

Ron Smits

18-11-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Vertrouwd adres, “what you see is what you get”.

Esther Jansen-Born

11-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend geholpen

R de Raat

06-11-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Mijn eerste ervaring vond ik klantgericht met een prettig open gesprek.

Nico Koedood

05-11-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Heel fijn geholpen, vriendelijk, nemen de tijd en geven
de aandacht en deskundig advies waaraan het vaak
ontbreekt, ga er maar gewoon heen dan merk je het wel.

Frank Van Os

05-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline de Regt

24-10-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Prima, snelle service en goede communicatie.

cl de ruijter

15-10-2017
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Pius Lemmens

15-10-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Ik heb een occasion bij De Nobelpoort gekocht en de mijne ingeruild. Ik woon 135 km ver maar daar stond de auto die ik zocht. Ik ben daar heel netjes behandeld en ben heel tevreden met mijn aankoop.

Jacco Dingemanse

23-09-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Ze hebben me prima geholpen met het zoeken naar een andere occasion

Rinus van Houte

23-09-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Goed geholpen ,goede gesprekken,goede service.

abraham berghout

18-09-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

L. Schneider

04-09-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Een mooi bedrijf met verstand van zaken. Waar het fijn is om een auto aan te schaffen. Met persoonlijke service hoog in het vaandel!

Sander Van'twesdende

02-09-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

ad magielse

31-08-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Martin Koole

29-08-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Super fijne zaak waar je je als klant nog steeds gewaardeerd voelt!

Dhr./mevr.

17-08-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima

Léon Kemmeren

12-08-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Prima service en attentvol geholpen

Fam van Genderen

15-07-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Netjes en klantvriendelijk geholpen.
Nemen de tijd voor je.

Wies Huges-Voerman

08-07-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Henk Haring

25-06-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Harold Speksnijders

24-06-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Wij komen (onderhoud) / kopen al jaren bij de Nobelpoort, en wel tot grote tevredenheid, in al die jaren nog nooit 1 probleem gehad, alles wordt keuring opgelost tegen eerlijke kosten, snel en goede service.
Een TOP team aan specialisten denken ook nog eens kostenbesparend als er een reparatie is!!

Eduard van Oeveren

13-06-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Snelle service!

Dhr./mevr.

12-06-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

inge schiettekatte

11-06-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Perry Geerlings

09-06-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

werd heel keurig en netjes geholpen

kees gorsse

06-06-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

jeannette bij de vaate

06-06-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

wordt altijd vriendelijk en snel geholpen

Daan De Visser

02-06-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik werd als klant vriendelijk begroet. Het is een familiebedrijf met deskundig en betrouwbaar personeel. De klant wordt hier nog echt gezien. Dit in tegenstelling tot veel grote megaconcerns. Aanrader !

Dhr./mevr.

02-06-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

John Paul

02-06-2017
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Netjes en corect

Erik Gebraad

30-05-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

robbie de schepper

25-05-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Een prettig informeel doch professioneel contact!

S.J Hadala

20-05-2017
8 Ja, ik beveel dit aan