50 jaar lid van BOVAG

Autobedrijf de Nobelpoort Peugeot & Citroën dealer viert dit jaar wel een heel bijzonder jubileum: De Nobelpoort is al sinds 1971 aangesloten bij BOVAG. Op 12 oktober 2021 ontving directeur Robert van Ast van De Nobelpoort uit handen van Jan Pieter van der Meule van BOVAG de officiële oorkonde ter ere van het 50 jarige lidmaatschap.

De Nobelpoort vierde in 2020 haar 50 jarig bestaan en heeft zich kort na de oprichting aangesloten bij de BOVAG. De Nobelpoort staat al meer dan een halve eeuw bekend als een alom gewaardeerd bedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. ‘Die drie kernwaarden zijn precies waar bij BOVAG aangesloten bedrijven voor staan’, aldus Han ten Broeke, voorzitter van BOVAG. ‘Zekerheid en vertrouwen zijn voor klanten van groot belang,  De Nobelpoort biedt dat bij uitstek. En is daarom al 50 jaar aangesloten bij BOVAG.’

 

HISTORIE

BOVAG bestaat sinds 6 mei 1930. Veertig autobedrijven spraken in het Utrechtse café-restaurant Noord-Brabant over hun gezamenlijke belangen en besloten zich te verenigen. Die avond werd de BOnd Van Automobielhandelaren en Garagehouders geboren. Binnen een jaar waren er al zo’n 750 leden en al snel konden ook motorfietsbedrijven lid worden. Met de jaren kwamen ook de bedrijfswagenbedrijven, motorenrevisiebedrijven, autoverhuurbedrijven, rijscholen, tankstations en autowas- en poetsbedrijven, fiets- en bromfietsbedrijven en caravan- en aanhangwagenbedrijven de gelederen versterken.

BOVAG is een brancheorganisatie van talrijke autobedrijven die een professionele service hoog in het vaandel hebben staan. Alleen dan krijgen ze het BOVAG-keurmerk. Denk hierbij aan strenge kwaliteitseisen, zodat je je tweedehands met een gerust hart kunt aanschaffen. Verder profiteer je van allerlei zekerheden, zoals minimaal 6 maanden BOVAG Garantie (vanaf 4500 euro).