Citroën C5 Aircross

BUSINESS 1.2 PureTech-130pk
  • Cruise & Climate control
  • Parkeersensoren voor&achter
  • Navigatie via Apple&Android
  • Dodehoekbewaking
  • Stoelverwarm
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 45.001 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-510-LF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurGRIS PLATINIUM (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)450 X 186 X 168
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Dit is echt een zakenauto om in het zicht te parkeren bij uw klant. De benzinemotor levert uitstekende prestaties. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, geluidsisolerende voorruit, stoffen bekleding, elektrische handrem, metallic lak, elektrisch bediende ramen voor en achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

Bluetooth met audiostreaming speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Via de usb-aansluiting speelt u uw favoriete muziek rechtstreeks van een usb-stick af via de autoradio. Bij de luxe van deze auto hoort ook dual zone automatische airconditioning. Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera met top rear vision. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! De automatisch inschakelbare verlichting en regen- en lichtsensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Op een rustige weg komt de cruise control helemaal tot z′n recht. Deze auto is voorzien van in hoogte en diepte verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en bekerhouder.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Veilig inhalen gaat moeiteloos dankzij actieve dodehoekdetectie. Het veiligheidssysteem waarschuwt als een ander voertuig in uw dode hoek rijdt. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt.

Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
1 Isofix bevestigingspunt op passagiersstoel voor
2 bekerhouders in middenconsole
2 Isofix bevestigingspunten op achterbank
3 individueel verschuifbare (15 cm), verstelbare en inklapbare zitplaatsen van gelijke grootte op 2de zitrij
5 driepuntsgordels
5 in hoogte verstelbare hoofdsteunen
6 airbags : bestuurder, passagier, zij- en gordijnairbags
8'' capacitief touchscreen
12V aansluitingen (voorzijde middenconsole en in bagageruimte)
18'' lichtmetalen velgen ‘Swirl’
36 maanden citroën connected services
A- en B-stijl met ‘Shiny Black’ afwerking
Garanties
100% onderhouden
Bovag