Peugeot 5008

ALLURE AVANTAGE 1.2 PT 130pk 7P
  • Navigatie
  • Cruise & Climate control
  • Achteruitrijcamera
  • 19'' LM-velgen
  • Parkeersensoren
  • Bluetooth
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 105.609 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
H-033-ZG
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurBLANC NACRE (wit metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)464 X 184 X 164
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Franse auto′s zijn gemaakt om te genieten. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De veelzijdigheid van deze Peugeot 5008 kent haast geen grenzen. Zo tovert u er heel simpel nog eens twee zitplaatsen bij, dankzij de derde zitrij. Bij de rijke uitrusting horen ook 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrails, donker getint glas achter, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, speciale metallic lak, elektrisch bediende ramen met one touch functie en inklembeveiliging, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Door de Apple carplay en mirrorlink ontvangt het audiosysteem muziek van elk device. Het audiosysteem doet het op eigen kracht, alle software up-to-date. Climate control links en rechts gescheiden regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Peugeot is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Relaxt rijden is meegeleverd in de vorm van cruise control. Met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder is deze Peugeot helemaal compleet.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze Peugeot. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg. De lane assist dirigeert u weer naar het midden van uw rijstrook als u buiten de lijnen dreigt te gaan.

Indien u interesse heeft in deze Peugeot, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
1/3 - 2/3 neerklapbare achterbank (Magic Flat) met middenarmsteun en skiluik
12V aansluiting (in de middenconsole, op de achterzijde van de middenconsole en in de bagageruimte)
19'' lichtmetalen velgen 'Washington'
Aansluiting USB
ABS anti-blokkeersysteem met EBFD elektronische remkrachtverdeling en EBA noodremassistentie
Achterruitenwisser, wordt geactiveerd bij inschakelen van de achteruitversnelling
Adaptieve front-airbags (passagiersairbag uitschakelbaar), zij-airbags voor, window-airbags voor en achter
Airco
Aluminium dakrails
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatische vergrendeling van de portierenen achterklep bij snelheid boven 10km/u
Automatisch inschakelende verlichting
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap