Citroën Berlingo

1.2 PureTech 110pk S&S Shine XTR Navigatie
  • Cruise & Climate conrol
  • KEYLESS
  • Achteruitrijcamera
  • Parkeersensoren
  • Panoramadak
  • Bluetooth
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 83.174 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
S-246-ZZ
CarrosserieMPV
Bouwjaar2019
KleurBEIGE NAUTILUS (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)440 X 185 X 184
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Dit is een hele fijne stadsauto. Pittig, wendbaar en toch een stuk ruimer dan je denkt. Perfect in conditie, een top-occasion! In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Het glazen panoramadak zorgt ervoor dat u zich omringd voelt door de omgeving. Ook de passagiers achterin ervaren het ultieme comfort, dankzij de verwarmde achterbank. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, zwarte dakrails, getint glas, stoffen bekleding mica, elektrische handrem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het veelzijdige audiosysteem is gekoppeld aan het navigatiesysteem en is bovendien voorzien van bluetooth en hoogwaardige radio met DAB+. Verder is er een usb-aansluiting om playlists af te spelen en devices op te laden. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regen- en lichtsensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. Kleine ritjes, grote reizen - altijd een relaxte aankomst dankzij de cruise control. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van in hoogte en diepte verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Blik permanent op de weg en toch belangrijke functies in beeld? De head-up display projecteert rij-informatie op de voorruit! De sensoren kijken vooruit en de lane assist waarschuwt als u ongecontroleerd van baan wisselt.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
'Modutop' panoramadak met opbergvak boven de tweede zitrij
2/3 - 1/3 neerklapbare bank op tweede zitrij
4 luidsprekers en 2 tweeters
4 sjorogen in bagageruimte
12V aansluiting en twee bekerhouders op tweede zitrij
12V aansluiting op dashboard
16'' lichtmetalen velgen 'Starlit'
Aansluiting USB
Achterklep met achterruitverwarming en ruitenwisser
Achteruitrijcamera met Top Rear Vision-systeem en parkeersensoren vóór
Active Safety Brake met camera (automatisch noodremsysteem)
Airco
Garanties
100% onderhouden
Bovag