Peugeot Rifter

1.2 PureTech 110pk S&S Active AIRCO
  • Cruise control
  • Bluetooth
  • Navigatie via Apple Carplay & Android auto
  • 2 zijschuifdeuren
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 12.788 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-938-XH
CarrosserieMPV
Bouwjaar2020
KleurBLANC BANQUISE
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)440 X 185 X 187
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Stijlvol, een tikje gewaagd en met uitstekende rijkwaliteiten: dat is een Franse auto ten voeten uit. Kijk maar eens naar deze PEUGEOT Rifter. We hebben het hier over een auto uit 2020 die 12788 kilometer op de teller heeft staan. De aandrijving van deze PEUGEOT wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, aluminium dakrails, elektrisch bedienbare ramen voor en stoffen bekleding.

Waarheen gaat de reis? Het full map audio-navigatie brengt u trefzeker ter plekke! Ook fijn als u op de voorgeschreven snelheid wilt blijven: de cruise control. Bluetooth met audiostreaming speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. Uw eigen muziek afspelen via de autoradio gaat heel gemakkelijk met de usb-aansluiting. U bent in deze PEUGEOT ook voorzien van isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en in hoogte verstelbaar stuur.

De automatische veiligheidssystemen in deze PEUGEOT fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. De lane assist - of in gewoon Nederlands rijstrookassistent - waarschuwt als u per ongeluk over de streep gaat.

We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
2/3-1/3 bank op tweede zitrij
4 luidsprekers en 2 tweeters
12V aansluiting op dashboard
16'' Stalen velgen met wieldoppen 'Rakiura'
Aansluiting USB
Achterklep met verwarmbare ruit en ruitenwisser
Active Safety Brake met camera
Airbags voor bestuurder en passagier
Airco
Automatische verlichting
Bandenreparatieset
Bekleding stof Enigmatic
Garanties
100% onderhouden
Bovag