Citroën C5 Aircross

BUSINESS PLUS 1.2 PT-130pk S&S AUTOMAAT (EAT8)
  • Navigatie
  • Cruise & Climate control
  • Achteruitrijcamera
  • KEYLESS
  • Parkeersensoren
  • BT
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 38.992 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-442-PZ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurEclipse Blue (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingAlcantara
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)450 X 186 X 168
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Hij is dynamisch en comfortabel tegelijk, deze CITROEN C5 Aircross, en combineert dat met een stijlvol design. De benzinemotor zorgt samen met de automatische transmissie voor prima prestaties. U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED-dagrijverlichting, geluidsisolerende voorruit, elektrische handrem, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in hoogte verstelbare stoelen.

De hoogwaardige achteruitrijcamera met top rear vision en het display met hoge resolutie zorgen dat helemaal niets u meer ontgaat van wat er achter de auto gebeurt. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Het navigatiesysteem laveert u feilloos naar uw bestemming, ondertussen luisterend naar het superieure geluid van het audiosysteem, compleet met bluetooth, audiostreaming en usb-ingang. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook dual zone automatische airconditioning. In deze CITROEN kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. De CITROEN is standaard voorzien van: keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting, in hoogte en diepte verstelbaar stuur en bekerhouder.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Deze auto heeft actieve dodehoekdetectie. Dit veiligheidssysteem helpt u om aanrijdingen te voorkomen. De sensoren van de lane assist registreren de lijnen op de weg en waarschuwen als u onbedoeld in de andere strook dreigt te belanden. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door driver alert systeem, hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
1 Isofix bevestigingspunt op passagiersstoel voor
2 bekerhouders in middenconsole
2 Isofix bevestigingspunten op achterbank
3 individueel verschuifbare (15 cm), verstelbare en inklapbare zitplaatsen van gelijke grootte op 2de zitrij
5 driepuntsgordels
5 in hoogte verstelbare hoofdsteunen
6 airbags : bestuurder, passagier, zij- en gordijnairbags
8'' capacitief touchscreen
12V aansluitingen (voorzijde middenconsole en in bagageruimte)
36 maanden citroën connected services
A- en B-stijl met ‘Shiny Black’ afwerking
Aansluiting USB
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Fabrieksgarantie 30-03-2025
Nap