Citroën C5 Aircross

1.6 Hybrid 225pk Selection EAT8 AUTOMAAT Navigatie
  • Cruise & Climate control
  • Achteruitrijcamera
  • Parkeersensoren
  • Bluetooth
  • DAB+ radio
  • LMV18'
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 28.616 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
N-154-PH
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurNOIR PERLA (zwart metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)450 X 186 X 168
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Geen andere techniek heeft in deze eeuw de automobiel zo veranderd als de hybridetechniek. Deze hybride auto heeft een sterke, zuinige elektromotor én een verbrandingsmotor. Kortom: uitstekende rijprestaties en een veel lager brandstofgebruik. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, geluidsisolerende voorruit, elektrische handrem, LED-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen voor en achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies terwijl u muziek streamt vanaf uw telefoon of via usb of luistert naar het glashelder geluid van de digitale radio. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van dual zone automatische airconditioning is voorzien. De automatisch inschakelbare verlichting en regen- en lichtsensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. U bedient de cruise control eenvoudig zonder uw handen van het stuur te halen. De uitrusting van deze auto is met in hoogte en diepte verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en bekerhouder behoorlijk compleet.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Actieve dodehoekdetectie geeft een waarschuwingssignaal wanneer een ander voertuig in uw dode hoek rijdt. Dit verkleint de kans op een aanrijding. De lane assist - of in gewoon Nederlands rijstrookassistent - waarschuwt als u per ongeluk over de streep gaat.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan uw kans en plan direct online een proefrit.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
1 Isofix bevestigingspunt op passagiersstoel voor
2 bekerhouders in middenconsole
2 Isofix bevestigingspunten op achterbank
3 individueel verschuifbare (15 cm), verstelbare en inklapbare zitplaatsen van gelijke grootte op 2de zitrij
3 instelbare rijmodi: Zero Emission (tot 135 km/h), Hybrid, Sport
3,3 kW Boordlader (16 A)
5 driepuntsgordels
5 in hoogte verstelbare hoofdsteunen
6 airbags : bestuurder, passagier, zij- en gordijnairbags
8'' capacitief touchscreen
12V aansluitingen (voorzijde middenconsole en in bagageruimte)
18'' lichtmetalen velgen ‘Swirl’
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap